Bonenburg Collectief

Keyzer Karel

Nijmegen

  • Geheel verhuurd

Ondernemen in hartje Nijmegen

Met zijn speelse architectuur, vrijstaande ligging aan het Keyzer Karelplein en geweldige entree is Keyzer Karel één van de meest in het oog springende kantoren van Nijmegen. Het gebouw bestaat uit 4 bouwlagen met daaronder een ruime parkeergarage. Door de vides in het gebouw is er van alle zijden daglicht toetreding, dit maakt het een zeer prettige werkomgeving. De directe omgeving kenmerkt zich veelal door karakteristieke gebouwen, waardoor de historie van Nijmegen echt beleefd wordt.

OVER BONENBURG VASTGOED

Bonenburg Vastgoed is onderdeel van een familiebedrijf dat zorgdraagt voor sfeervolle, goed uitgeruste kantoren en werkplekken in vitale panden aan hoofdwegen nabij of in het stadscentrum. Met het landgoed Bonenburg in Heerde als onze basis werken wij samen aan duurzame waarde. Direct en persoonlijk contact is voor ons belangrijk. Realisatie en behoud van waarde staan centraal.

“Direct en persoonlijk contact is belangrijk voor ons”

Bonenburg Vastgoed is een van de activiteiten naast Bonenburg Deelnemingen, Bonenburg Landgoed en Bonenburg Maatschappelijk. Dit is een familie aan activiteiten die ontstaan is uit het centrale gegeven om duurzaam waarde te realiseren. Wij willen rekenschap geven over wat wij nalaten aan de toekomst. Daarom nemen wij verantwoording, ondernemen wij actie en zijn wij aanspreekbaar. Dat is hoe Bonenburg werkt aan duurzame waarde.