Bonenburg Collectief

Bonenburg werken

Ruimte voor groei

Met een breed portfolio bedient Bonenburg Vastgoed het hele spectrum: van grotere organisatie tot kleinbedrijf, startup of zelfstandige professionals. Als aanspreekbaar familiebedrijf dragen wij zorg voor moderne kantoren en sfeervolle werkplekken in vitale panden. Deze liggen aan hoofdwegen rond het stadscentrum zodat prettig werken, winkelen maar ook een hapje of een drankje dicht bij elkaar zitten.

Bonenburg wonen

Heerlijk wonen nabij het stadshart

Door actief te zijn in zowel de ontwikkeling als het beheer van onze woningen kunnen wij comfortabel wonen ook echt waarmaken. Net als bij onze locaties om te werken, kan je ook voor comfortabel en zorgeloos wonen direct en persoonlijk contact tegemoet zien.

Bonenburg creëren

Bestaand vastgoed nieuw leven inblazen

Binnen Bonenburg Creëren realiseren wij woningen met het oogmerk om deze zelf te verhuren. Dat maakt namelijk dat we vanaf het allereerste begin bezig zijn met de lange termijn toekomst. Daarnaast zorgt dit ervoor dat we in onze groeiambitie geen bestaande woningen uit de markt hoeven te halen, maar dat we actief woningen toevoegen aan de krappe woningmarkt. Wij willen de komende jaren graag onze portefeuille uitbreiden en zijn actief op zoek naar nieuwe locaties.

Laatste nieuws

“Hier voel je dat over
details is nagedacht”

“De prijs voor het behalen van je doelen is de hoeveelheid tijd van je leven die je ervoor beschikbaar wilt stellen”