Bonenburg Collectief

Rover kiest voor Stadsring in Amersfoort

De vereniging voor reizigers in het openbaar vervoer, Rover, betrekt per 1 februari hun nieuwe kantoor in de Stadsring in Amersfoort. De verhuizing naar deze nieuwe locatie markeert een belangrijke stap vooruit voor de vereniging, die zich inzet voor het verbeteren van het openbaar vervoer. Rover staat voor een samenleving met comfortabel, betaalbaar, betrouwbaar en hoogfrequent openbaar vervoer waarmee mensen sneller, voordeliger en duurzamer op het werk zijn dan wanneer zij met de auto in de file staan.

Naast Rover zullen er ook nog andere partijen zijn die dit jaar huisvesting nemen in het kantoorpand.

Op deze prachtige locatie is nog circa 1000 m2 kantoorruimte beschikbaar. Voorzien van energielabel A+, bushalte naast het pand en op loopafstand van zowel het Centraal Station als de historische binnenstad. Voor meer informatie, kijk op www.bonenburg.nl/aanbod-overzicht/de-stadsring-amersfoort  of  www.fundainbusiness.nl/kantoor/amersfoort/object-88025925-stadsring-115/

“In minder dan 100 meter loop je de historische stadskern in. Even een boodschap doen, in de zomer een terrasje pakken of gewoon de benen strekken in de winkelstraten, hier kan het allemaal.”