Bonenburg Collectief

De Kinsberg

Apeldoorn

  • AANTAL: 47 LUXE APPARTEMENTEN
  • LIGGING: IN HET CENTRUM
  • VOORZIENINGEN: 120 M2 GEZAMENLIJK DAKTERRAS

Het project bestaat uit twee onderling verbonden gebouwen: het Vondelhuis en het Catshuis. De gebouwen verschillen van elkaar qua architectuur en dit is duidelijk terug te zien in de vormgeving van de appartementen. Het resultaat: 4 verschillende woningtypen, in grootte variërend van circa 70 m2 tot 95 m2. De stijl is ‘stads’, leefbaar en modern – met een warme twist en neutrale kleuren. In totaal zijn er 47 appartementen gerealiseerd die in 2018 zijn opgeleverd.

Wil je meer informatie?

OVER BONENBURG VASTGOED
Bonenburg Vastgoed is onderdeel van een familiebedrijf dat zorgdraagt voor sfeervolle, goed uitgeruste kantoren en werkplekken in vitale panden aan hoofdwegen nabij of in het stadscentrum. Met het landgoed Bonenburg in Heerde als onze basis werken wij samen aan duurzame waarde. Direct en persoonlijk contact is voor ons belangrijk. Realisatie en behoud van waarde staan centraal.

“Direct en persoonlijk contact is belangrijk voor ons”

Bonenburg Vastgoed is een van de activiteiten naast Bonenburg Deelnemingen, Bonenburg Landgoed en Bonenburg Maatschappelijk. Dit is een familie aan activiteiten die ontstaan is uit het centrale gegeven om duurzaam waarde te realiseren. Wij willen rekenschap geven over wat wij nalaten aan de toekomst. Daarom nemen wij verantwoording, ondernemen wij actie en zijn wij aanspreekbaar. Dat is hoe Bonenburg werkt aan duurzame waarde.