Bonenburg Collectief

Hoog niveau in de Nieuwe Poort II Deventer

  • OPPERVLAKTE: 188 M2
  • WERKPLEKKEN: ca 10
  • UNIEK: Eigen dakterras
  • ENERGIELABEL: A

Penthouse kantoor met uitzicht op de stad en eigen dakterras

Met 188 m2 vloeroppervlakte heb je in dit penthouse kantoor alle ruimte voor zo’n 10 moderne werkplekken. Als zakelijke dienstverlener zit je hier helemaal goed. Naast ruimte voor werkplekken beschik je over een eigen keuken en een eigen toegangsdeur. In de zomer is het heerlijk toeven op het dakterras. En natuurlijk is het elk seizoen lekker om even een frisse neus te halen met uitzicht op de stad. Die biedt winkels, terrasjes en restaurants, allemaal om de hoek als je naar beneden gaat.

“Een fantastische plek om te werken en een mooi visitekaartje”

Deze bovenste verdieping van De Nieuwe Poort II biedt veel daglicht via de grote ramen. De afwerking en voorzieningen, zoals de luchtbehandeling, bekabeling en aansluitpunten zijn van hoog niveau. Dat maakt dit kantoor niet alleen een fijne plek om te werken, maar ook een sterk visitekaartje voor klanten, relaties en niet onbelangrijk: sollicitanten.

“Een frisse neus halen binnen een paar stappen vanaf je werkplek”

Uitwaaien, weg van het toetsenbord, gedachten laten bezinken. Samen of juist alleen. Het dakterras geeft je de ruimte.

Boek direct een bezichtiging, waarna wij snel telefonisch contact opnemen.

OVER BONENBURG VASTGOED

Bonenburg Vastgoed is onderdeel van een familiebedrijf dat zorgdraagt voor sfeervolle, goed uitgeruste kantoren en werkplekken in vitale panden aan hoofdwegen nabij of in het stadscentrum. Met het landgoed Bonenburg in Heerde als onze basis werken wij samen aan duurzame waarde. Direct en persoonlijk contact is voor ons belangrijk. Realisatie en behoud van waarde staan centraal.

“Direct en persoonlijk contact, dat werkt gewoon het beste”

Bonenburg Vastgoed is een van de activiteiten naast Bonenburg Deelnemingen, Bonenburg Landgoed en Bonenburg Maatschappelijk. Dit is een familie aan activiteiten die ontstaan is uit het centrale gegeven om duurzaam waarde te realiseren. Wij willen rekenschap geven over wat wij nalaten aan de toekomst. Daarom nemen wij verantwoording, ondernemen wij actie en zijn wij aanspreekbaar. Dat is hoe Bonenburg werkt aan duurzame waarde.