Bonenburg Collectief

Ondernemen in Stadsring Amersfoort

  • OPPERVLAKTE: circa 1.100 M2, in units vanaf 127 m2
  • UNIEK: Dakterras
  • ZICHTBAARHEID: Signing aan de voorzijde
  • ENERGIELABEL: Label A+

Comfortabel en duurzaam kantoor in centrum Amersfoort

Op een absolute zichtlocatie in het centrum van Amersfoort, bieden wij een duurzaam en comfortabel kantoor van 1.100 vierkante meter aan, verdeeld over twee verdiepingen. Momenteel hebben we nog unit 3b beschikbaar welke gelegen is op de 2e verdieping, met een oppervlakte van 201 vierkante meter, geschikt voor 10 tot 15 werkplekken. Deze unit is inclusief een gezamenlijke spreekkamer gelegen op dezelfde verdieping.

Daarnaast bieden we ruime parkeergelegenheid in de parkeergarage onder het gebouw, met mogelijkheden tot uitwijken naar de openbare Q-Park garage. Interne bewegwijzering en een ruim dakterras maken ondernemen in De Stadsring een unieke ervaring. Bent u geïnteresseerd in het huren van Unit 3b of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

“Met parkeergelegenheid onder het kantoor en riant uitzicht vanaf het eigen dakterras biedt Stadsring een  compleet plaatje”

Met ons energielabel A+ bieden we een werkomgeving die niet alleen energiezuinig is, maar ook aansluit op de behoeften van onze huurders.Via de eigen entree aan de stadsringzijde komen personeel en bezoekers bij de glazen lift die hen naar de kantoren brengt. Het vernieuwde en hoogwaardige klimaatsysteem is per werkvertrek in te regelen en zorgt voor een prettige werkomgeving. Daarbovenop biedt het eigen dakterras heerlijke buitenlucht met zicht op het historische stadscentrum. Centraal Station Amersfoort bevindt zich binnen 10 minuten loopafstand en de bus stopt op minder dan 100 meter voor de deur.

 

“In minder dan 100 meter loop je de historische stadskern in”

Even een boodschap doen, in de zomer een terrasje pakken of gewoon de benen strekken in de winkelstraten, hier kan het allemaal.

Benieuwd geworden?

OVER BONENBURG VASTGOED

Bonenburg Vastgoed is onderdeel van een familiebedrijf dat zorgdraagt voor sfeervolle, goed uitgeruste kantoren en werkplekken in vitale panden aan hoofdwegen nabij of in het stadscentrum. Met het landgoed Bonenburg in Heerde als onze basis werken wij samen aan duurzame waarde. Direct en persoonlijk contact is voor ons belangrijk. Realisatie en behoud van waarde staan centraal.

“Direct en persoonlijk contact is belangrijk voor ons”

Bonenburg Vastgoed is een van de activiteiten naast Bonenburg Deelnemingen, Bonenburg Landgoed en Bonenburg Maatschappelijk. Dit is een familie aan activiteiten die ontstaan is uit het centrale gegeven om duurzaam waarde te realiseren. Wij willen rekenschap geven over wat wij nalaten aan de toekomst. Daarom nemen wij verantwoording, ondernemen wij actie en zijn wij aanspreekbaar. Dat is hoe Bonenburg werkt aan duurzame waarde.