Bonenburg Collectief

Ondernemen in Stadsring Amersfoort

  • OPPERVLAKTE: circa 1.100 M2, in units vanaf 127 m2
  • UNIEK: Dakterras
  • ZICHTBAARHEID: Signing aan de voorzijde
  • ENERGIELABEL: Label A+

Comfortabel en duurzaam kantoor in centrum Amersfoort

Op een absolute zichtlocatie in het centrum Amersfoort is 1.100 vierkante meter beschikbaar, verdeeld over twee verdiepingen in een duurzaam en comfortabel kantoor. Hier is alle ruimte voor 50 tot 55 werkplekken in lichte en ruime kantoren met een hoog afwerkingsniveau.

De kantoorruimte is te huur vanaf 124 m2 waarbij de meeste kantoorunits ook zijn voorzien van een eigen spreekkamer.

Verdieping 2
Unit 1: 194 m2 met 2 vergaderruimtes
Unit 2: 127 m2 met 1 vergaderruimte
Unit 3: 312 m2 met 4 belruimtes
Unit 4: 191 m2 met 1 vergaderruimte

Verdieping 3
Unit 5: 171 m2
Unit 6: 217 m2

Er is ruime parkeergelegenheid in de parkeergarage onder het gebouw, waar de openbare Q-Park garage verdere uitwijkmogelijkheden biedt. Interne signing, reclamevoering in het zicht van de Stadsring én een ruim dakterras maakt ondernemen in De Stadsring een unieke ervaring.

“Met parkeergelegenheid onder het kantoor en riant uitzicht vanaf het eigen dakterras biedt Stadsring een  compleet plaatje”

Via de eigen entree aan de stadsringzijde komen personeel en bezoekers bij de glazen lift die hen naar de kantoren brengt. Het vernieuwde en hoogwaardige klimaatsysteem is per werkvertrek in te regelen en zorgt voor een prettige werkomgeving. Daarbovenop biedt het eigen dakterras heerlijke buitenlucht met zicht op het historische stadscentrum. Centraal Station Amersfoort bevindt zich binnen 10 minuten loopafstand en de bus stopt op minder dan 100 meter voor de deur. In 2022 zal het gebouw tevens voorzien worden van energielabel A.

“In minder dan 100 meter loop je de historische stadskern in”

Even een boodschap doen, in de zomer een terrasje pakken of gewoon de benen strekken in de winkelstraten, hier kan het allemaal.

Benieuwd geworden?

OVER BONENBURG VASTGOED

Bonenburg Vastgoed is onderdeel van een familiebedrijf dat zorgdraagt voor sfeervolle, goed uitgeruste kantoren en werkplekken in vitale panden aan hoofdwegen nabij of in het stadscentrum. Met het landgoed Bonenburg in Heerde als onze basis werken wij samen aan duurzame waarde. Direct en persoonlijk contact is voor ons belangrijk. Realisatie en behoud van waarde staan centraal.

“Direct en persoonlijk contact is belangrijk voor ons”

Bonenburg Vastgoed is een van de activiteiten naast Bonenburg Deelnemingen, Bonenburg Landgoed en Bonenburg Maatschappelijk. Dit is een familie aan activiteiten die ontstaan is uit het centrale gegeven om duurzaam waarde te realiseren. Wij willen rekenschap geven over wat wij nalaten aan de toekomst. Daarom nemen wij verantwoording, ondernemen wij actie en zijn wij aanspreekbaar. Dat is hoe Bonenburg werkt aan duurzame waarde.