Bonenburg Collectief

Ondernemen in Wapenrust

Alles onder één dak

  • OPPERVLAKTE: 1.450 m2
  • WERKPLEKKEN: 100
  • UNIEK: RESTAURANT, FLEXIBELE WERKPLEKKEN EN VERGADERRUIMTEN
  • ENERGIELABEL: A

Ondernemen in Wapenrust

Heerlijk kantoor met alle gemak onder 1 dak

Wij nodigen u graag uit voor een gesprek over uw huisvestingsbehoeften. Ons gebouw, met in totaal 10 verdiepingen, biedt diverse mogelijkheden die u kunt verkennen om een goed beeld te krijgen van wat er mogelijk is voor uw organisatie.

Hoewel er op dit moment geen ruimte beschikbaar is, kunnen er in de toekomst mogelijkheden ontstaan. We staan altijd open voor uw vragen en bespreken graag uw behoeften. Daarnaast bieden wij op de begane grond een vergadercentrum aan, zodat u flexibele vergadercapaciteit kunt huren op basis van uw behoeften, wat betekent dat er minder vaste vergaderruimte nodig is. Als u geïnteresseerd bent in het huren van vergaderruimtes en/of flexibele werkplekken, verwijzen wij u graag door naar onze partner people@places op www.people-places.nl/locaties/apeldoorn.

RUIME KEUZE IN LUXE KANTOORUNITS

Je eigen kantoor in een bruisende omgeving

Ondernemen op hoog niveau tussen collega-bedrijven? Wapenrust biedt ruime keuze in sfeervolle  kantoorunits variërend in grootte van 2 tot 20 werkplekken. Deze zijn gelegen op de 4de, 5de en 6de etage waar je met de lift naartoe gebracht wordt. Deze units maken gebruik van de centrale voorzieningen op de verdieping zoals een sfeervolle pantry, goed verzorgd sanitair en wordt aangeboden inclusief koffie/thee/water en WiFi. Kom gerust langs om de mogelijkheden te zien. Dan ontvangen wij u graag met een kop koffie in het restaurant. Ook bieden wij bij Wapenrust de mogelijkheid om vaste huur te combineren met flexibele huur en vergaderen door middel van onze hechte samenwerking met people@places. Kijk voor meer informatie op www.people-places.nl/locaties/apeldoorn/.

“Direct en persoonlijk contact, dat werkt gewoon het beste”

We leiden je met veel plezier rond op deze prachtige locatie!

Over Bonenburg Vastgoed

Bonenburg Vastgoed is onderdeel van een familiebedrijf dat zorgdraagt voor sfeervolle, goed uitgeruste kantoren en werkplekken in vitale panden aan hoofdwegen nabij of in het stadscentrum. Met het landgoed Bonenburg in Heerde als onze basis werken wij samen aan duurzame waarde. Direct en persoonlijk contact is voor ons belangrijk. Realisatie en behoud van waarde staan centraal.

Bonenburg Vastgoed is een van de activiteiten naast Bonenburg Deelnemingen, Bonenburg Landgoed en Bonenburg Maatschappelijk. Dit is een familie aan activiteiten die ontstaan is uit het centrale gegeven om duurzaam waarde te realiseren. Wij willen rekenschap geven over wat wij nalaten aan de toekomst. Daarom nemen wij verantwoording, ondernemen wij actie en zijn wij aanspreekbaar. Dat is hoe Bonenburg werkt aan duurzame waarde.