Bonenburg Collectief

Ruim 2.000 m2 in de Wapenrust Apeldoorn

  • OPPERVLAKTE: 2.000 m2
  • WERKPLEKKEN: 120 - 140
  • UNIEK: RESTAURANT, FLEXIBELE WERKPLEKKEN EN VERGADERRUIMTEN
  • ENERGIELABEL: A

RUIM 2.000 M2 VOOR HET GROOTBEDRIJF

Representatief kantoor met alle gemak onder 1 dak

Een complete etage in de Wapenrust is beschikbaar als vestiging van een grote onderneming. Hier kan heel veel naar wens opgeleverd worden. Eigen huisstijl, bewegwijzering met logo in en rond de Wapenrust, indeling, databekabeling, afwerking en meer. In deze ruimte moet je echt even rondgelopen hebben om een goed idee van de mogelijkheden voor jouw organisatie te krijgen. En natuurlijk gaan wij dan graag in op alle wensen en vragen. Het vergadercentrum op de begane grond zorgt ervoor dat vergadercapaciteit op basis van behoefte kan worden gehuurd waardoor er minder vaste vergaderruimte benodigd is. Voor het huren van vergaderruimtes en/of flexplekken verwijzen wij u graag door naar onze partner people@places op www.people-places.nl/locaties/apeldoorn.

RUIME KEUZE IN LUXE KANTOORUNITS

Je eigen kantoor in een bruisende omgeving

Ondernemen op goed niveau tussen collega-bedrijven? De Wapenrust biedt ruime keuze in sfeervolle  kantoorunits variërend in grootte van 2 tot 20 werkplekken. Deze zijn gelegen op de tweede etage waar je met de lift naartoe gebracht wordt. Deze units maken gebruik van de centrale voorzieningen op de verdieping zoals een sfeervolle pantry, goed verzorgd sanitair en wordt aangeboden inclusief koffie/thee/water en WiFi. Kom gerust langs om de mogelijkheden te zien. Dan ontvangen wij u graag met een kop koffie in het restaurant. Ook bieden wij bij De Wapenrust de mogelijkheid om vaste huur te combineren met flexibele huur en vergaderen door middel van onze hechte samenwerking met people@places. Kijk voor meer informatie op www.people-places.nl/locaties/apeldoorn/.

“Direct en persoonlijk contact, dat werkt gewoon het beste”

We leiden je met veel plezier rond op deze prachtige locatie!

Over Bonenburg Vastgoed

Bonenburg Vastgoed is onderdeel van een familiebedrijf dat zorgdraagt voor sfeervolle, goed uitgeruste kantoren en werkplekken in vitale panden aan hoofdwegen nabij of in het stadscentrum. Met het landgoed Bonenburg in Heerde als onze basis werken wij samen aan duurzame waarde. Direct en persoonlijk contact is voor ons belangrijk. Realisatie en behoud van waarde staan centraal.

Bonenburg Vastgoed is een van de activiteiten naast Bonenburg Deelnemingen, Bonenburg Landgoed en Bonenburg Maatschappelijk. Dit is een familie aan activiteiten die ontstaan is uit het centrale gegeven om duurzaam waarde te realiseren. Wij willen rekenschap geven over wat wij nalaten aan de toekomst. Daarom nemen wij verantwoording, ondernemen wij actie en zijn wij aanspreekbaar. Dat is hoe Bonenburg werkt aan duurzame waarde.